Καλως ηλθατε στο e-nails.gr !

0

Σύνολο 0,00 €

 x 

Recently added item(s)

  1. Your shopping cart is empty!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Ημιμόνιμα βερνίκια σε 206 χρώματα άριστης ποιότητας - επαγγελματικά.Για 2-3 εβδομάδες το ημιμόνιμο βερνίκι παραμένει στα νύχια σας και είναι περιποιημένα σαν να είναι φρεσκοβαμμένα (σίγουρα παίζει ρόλο και ο τύπος του νυχιού π.χ. πόσο σκληρά ή λεπτά είναι).Τα Miami Gel ημιμόνιμα βερνίκια και τα Τζελ έχουν πιστοποίηση απο την Ε.Ε.(Ευρωπαϊκή Ένωση) και από τον ΕΟΦ (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων).Επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε Λίμες, λάμπες uv/led, σπρωχτήρι νυχιών, πενσάκι για πετσάκια, μπάφερ νυχιών (block),φόρμες νυχιών, τιπς, πινέλα τζελ και άλλα προϊοντα για τεχνητά νύχια…..δηλαδή όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ολοκληρώσετε το μανικιούρ σας με τα ημιμόνιμα βερνίκια και τζελ. Σκοπός της εταιρίας μας είναι να μπορείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να φτιάχνετε τα νύχια σας, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ: με την χρήση του ημιμόνιμου βερνικιού gel και της λάμπας uv/led.Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.Κάνουμε ξηρό μανικιούρ (χωρίς να βάλουμε τα νύχια μας σε νερό να μαλακώσουν.

Αρχικά λιμάρουμε τα νύχια μας για να τους δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε, ύστερα σπρώχνουμε τα πετσάκια (με το σπρωχτήρι νυχιών) και κόβουμε τα πετσάκια με το πενσάκι (ειδικό για τα πετσάκια) έαν είναι απαραίτητο (μπορεί κάποιες να μην έχετε πετσάκια), τέλος περνάμε με το μπάφερ (σφουγγαράκι) όλα τα νύχια για να γίνει λίγο πιο τραχιά η επιφάνεια των νυχιών και καθαρίζουμε όλα τα νύχια με ένα βαμβάκι με CLEANSER. Τώρα ξεκινάμε την διαδικασία του βαψίματος - ψησίματος, αρχικά στο αριστερό χέρι και μετά στο δεξί την ίδια διαδικασία

1.Βάζουμε το primer σε όλα τα νύχια και μετά Περνάμε την βάση-base coat σαν το απλό μανό σε όλα τα νύχια (πρέπει να είναι ελάχιστη η ποσότητα επάνω στο πινελάκι του μανό) και τοποθετούμε τα νύχια μας στην λάμπα uv/led για μισό λεπτό (για να ψηθεί το gel, η λάμπα έχει χρονομετρητή και σβήνει μόνη της σε μισό λεπτό εάν έχουμε λάμπα UV θέλει 2 λεπτά ψήσιμο)

2. Περνάμε το χρώμα που έχουμε επιλέξει σε όλα τα νύχια (πρέπει να είναι ελάχιστη η ποσότητα επάνω στο πινελάκι του μανό) και ψήνουμε πάλι για μισό λεπτό (ή 2 λεπτά με λάμπα uv)

3. Περνάμε δεύτερο χέρι το χρώμα στα νύχια μας (πρέπει να είναι ελάχιστη η ποσότητα επάνω στο πινελάκι του μανό) και ψήνουμε για μισό λεπτό (ή δυο λεπτά με λάμπα UV) 4. Αν θέλουμε περνάμε και τρίτο χέρι, διαφορετικά περνάμε όλα τα νύχια με γυαλιστικό - top coat και ψήνουμε για μισό λεπτό (ή 2 λεπτά με λάμπα UV) 5.ΤέλοςΒάζουμε σε ένα βαμβάκι λίγο CLEANSER και περνάμε όλα τα νύχια για να φύγει η κόλλα, την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και στο άλλο χέρι.

E-nails fashion.

ΩΡΑΡΙO

Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10:00 πμ -18:00 μμ

Τετάρτη 13:00μμ - 17:00μμ

Σάββατο 10:00πμ - 14:00μμ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαθάρη 1, Νέα Σμύρνη 17121 Αθήνα


info[at]e-nails[dot]gr


2109577258 | 6973308118 | 6976973817

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ